Designa din egna smyckor

Step 1: Hitta helt enkelt en ring.

Step 2: Lägg till en topping som du gillar.

Step 3: Fullända det hela med en spacer och där har du det: Din speciella design! 

DESIGNA DIN EGNA SMYCKOR

Designa dina egna Dyrberg/Kern-smycken

Har du alltid drömt om att designa dina egna smycken? Då har du kommit rätt.
Med Compliments-serien har du möjlighet att designa dina egna Dyrberg/Kern-smycken precis som du vill.

Compliments är en unik serie med ringar och armband som du kan sätta ihop helt själv med stenarna och pärlor, som du vill.
Skapa ett unikt smycke för varje tillfälle. Den enda gränsen för hur dina personligt designade Dyrberg/Kern-smycken ska se ut är din fantasi.

Bli din egen smyckesdesigner med Compliments by Dyrberg/Kern

With With the Komplimanger smyckesserier, du kan bli din egen Dyrberg/Kern smyckedesigner, och du kan skapa precis de smycken du drömmer om. De enda gränserna är din fantasi och kreativitet.

Compliments by Dyrberg/Kern-serien består av ringar och armband i silver, guld, roséguld och gun metal. Smyckena dekorerar du själv med de pärlor, kristaller och stenar som du tycker bäst om. du kan ta på dig hur många pärlor och stenar du vill, och du kan ta av dem och flytta runt så ofta du vill - beroende på din outfit och ditt humör.

Med komplimanger, du kan därför designa dina egna Dyrberg/Kern-smycken och på så sätt bli din egen smyckesdesigner, leva ut din kreativitet och hela tiden ändra utseendet på dina smycken, beroende på vad smycket ska matcha.
Ena dagen kanske det är den enkla och nedtonade stilen med enkla smycken och dova färger, medan du nästa dag går på full gas med fest- och pangfärger. Möjligheterna är oändliga, och det är upp till dig att mixa och matcha dina smycken och skapa nya stilar varje dag med din egen smyckesdesign.

Designa ett personligt smycke för någon du har kärlek

Compliments by Dyrberg/Kern är en bra presentidé till din vän, mamma, syster eller någon annan kvinna du älskar. Smyckena kan utökas till oändlighet och på så sätt kan du designa ett helt personligt smycke som varje kvinna kommer att älska att bära.

Om du önskar utöka designsmyckena Compliments med tiden är det alltid möjligt att byta ut elementen. Priserna för ett smycke i egen design från Dyrberg/Kern är överkomliga, så alla har möjlighet att delta.

Så designar du dina egna Dyrberg/Kern-smycken< /h4 >Compliments är en unik serie armband och ringar som du kan sätta ihop helt själv med de stenar, kristaller, pärlor och dekoration du vill ha.
Genom att designa ditt eget Dyrberg/Kern-smycke kan du skapa ett praktfullt smycke för festliga tillfällen eller ett minimalistiskt smycke för vardagsbruk. Möjligheterna är många och det är därför bara fantasin som sätter gränser för hur ditt Compliments-smycke ska se ut.

När du ska designa ditt eget Dyrberg/Kern-smycke finns det tre steg du måste gå igenom och besluta om:

1. Välj din ring eller armband

2. Hitta ett eller flera pålägg som du tror passar dig och din personlighet

3. Skruva fast toppingen på din ring eller armband och skapa din egen personliga och unika look

Använd din fantasi och dina kreativa förmågor eller låt dig inspireras av förslagen du hittar på den här sidan. Bara din egen fantasi sätter gränser och med Compliments by Dyrberg/Kern-serien blir du din egen smyckesdesigner.