Sterling silver

 

Dyrberg/Kern silversmycken

Behöver du en present till dig själv eller någon du bryr dig om så är Dyrberg/Kern silversmycken värda en närmare titt. På den här sidan hittar du ett stort urval av silversmycken och i sortimentet finns allt från ringar till halsband, örhängen och armband.

Du kan välja mellan de olika silverkategorierna med ringar, halsband, armband och örhängen. . Eller så kan du också gå igenom alla smycken på denna sida och hitta inspiration till att köpa ditt nästa Dyrberg/Kern silversmycke.

Silversmycken från Dyrberg/Kern för dam

I vårt breda utbud av silversmycken som du kan se på denna sida hittar du armband, örhängen, halsband och ringar i en mängd olika stilar. Vi har feminina smycken i silver för kvinnor i alla åldrar med pärlor, stenar och kristaller samt smyckesdesign i silver utan stenar.

När du ska välja dina nya silversmycken finns det många överväganden du kan gör dig själv. Kanske letar du efter ett silversmycke som ska användas till en väldigt speciell tillställning, eller så kan det vara så att du helt enkelt behöver lite förnyelse för samlingen av smycken som du annars använder till vardags. Oavsett så hittar du här ett stort och varierat urval av smycken i sterlingsilver. På denna sida har du därför goda möjligheter att både hitta ett silversmycke till dig själv, eller om du behöver en present till någon du älskar.

Stort utbud av silversmycken för varje tillfälle

Nytt silversmycken från Dyrberg/Kern är alltid en hit bland kvinnor i alla åldrar. Smycken är den självklara accessoaren till både vardag och fest och det kan ofta vara det som sätter pricken över i:et på din outfit. För en vanlig dag på kontoret kan det vara bra med enkla silversmycken som säger något om din personlighet.
Däremot kan det gå bra att skruva upp volymen lite extra när du går ut med dina vänner. Här ska silversmyckena synas extra mycket. Hur som helst är det alltid bra att ha lite olika smycken att välja mellan, så att du kan mixa och matcha över hela linjen.

Var dessutom inte rädd för att kombinera dina smycken även om de nödvändigtvis är inte av samma stil. Med Dyrberg/Kern silversmycken kan du sätta ihop precis vad du vill. Genom att blanda olika smycken i olika material och stilar ger detta bara en spets till din personliga stil och visar att du inte är rädd för att vara dig själv.

Köp dina Dyrberg Kern silversmycken online här

När du ska hitta ett nytt smycke till dig själv eller en present till någon du bryr dig om är det viktigt att vara noggrann när du väljer. Ge dig därför gott om tid att titta igenom våra sterlingsilversmycken online, så att du är säker på att du har gjort rätt val.
Se vårt stora urval av silversmycken på denna sida och köp ditt nästa smycke redan idag.

Denna kollektion är handgjord och designad i äkta sterling silver 925.

Sterling silver 925 är elegant och känns bra mot huden. Alla smycken i denna kollektion är rhodiumbehandlade för att förhindra att det blir svart. Sterling silver är särskilt trevligt i dessa fina och feminina modeller som du ser på dessa sidor. Kan vi föreslå att du väljer sterlingsilversmycken för gåvor, födelsedagar eller liknande?

Välj mellan ringar, örhängen, örhängen, små halsband och armband. Vissa har glittrande kubiska zirkonier, en diamantliknande sten som fångar ljuset på det vackraste sättet eller andra naturstenar.