Halsband

Utforska vårt vackra urval av halsband med allt från korta chokers till långa kedjor som tillgodoser alla dina behov. 

Dyrberg/Kern Halsband

Dyrberg/Kern erbjuder något för alla oavsett om du letar efter ett extravagant och trendigt smycke, ett glamoröst pärlhalsband eller ett minimalistiskt mästerverk i klassisk design kombinerat med vackra kristaller!

När det kommer till trender och halsband så tenderar dessa att ta olika riktningar. Vi erbjuder ett brett urval av trendiga, feminina och distinkta halsband. Vi har även olika modeller av pärlhalsband men även långa kedjor som tillfredsställer även de mest kräsna och ovanliga krav som våra kunder kan tänkas ha! Alla våra Dyrberg/Kern halsband tillverkas med kvalitetsmaterial och kombineras sedan med en vacker finish. Tanken är att elegansen och exklusivitet hos designen ska återspeglas hos all våra halsband, oavsett modell.

Trendiga Chokers - Halsband med för den stilmedvetne

De snäva och passande choker halsbanden utgör en viktig trend inom smyckemodet.  Denna typ av halsband erbjuder en minimalistisk design och sexiga metaller som kombinerats med ett överflöd av läckra majestätiska kristaller!

Dyrberg/Kern erbjuder chokers i vågiga mönster i ädel metall och böjda former där eleganta hängen erbjuder en djupare och en sexigare utseende oavsett om du bär halsbandet i kombination med kvällsklänningen eller under dina vardagliga aktiviteter. Om du älskar pärlor och kristaller så har vi även chokers med massor av extravaganta i form av slående mönster, glittrande pärlor och kristaller.

Klassiska halsband i Extravagant nordisk stil

Dyrberg/Kern är känd för sina underbara kristalldetaljer där du ofta hittar de vackraste naturstenarna och halvädelstenarna som kan placeras på ett smycke. Om du letar efter ett subtilt halsband för vardagens glamour men samtidigt önskar bära ett smycke som framhäver det uttrycksfulla och unika hos din personlighet så erbjuder vi en mängd halsband med detaljrika mönster.

Halsband i feminina färger och material för den delen får oftast en karismatisk utseende med något grövre kedjor vilka kombinerats med vackra tungmetaller. Du har möjligheten att hitta många olika former av konstnärliga men enkla designerklassiker i vårt breda urval av halsband. Den nordiska minimalismen, som kännetecknas av dess materialval samt designutförandet hittas hos många av våra Dyrberg/Kerns mest älskade klassiker. Ett exempel på det är vår fantastiska Fermi halsband som kommer med ett hänge vilka kombinerats med två kristallringar.

Utforska gärna vår katalog för att hitta just dina nya favorithalsband som kommer liva upp dina utekvällar och vardagar. Du kanske till och med får inspiration att upptäcka något för din egen unika stil där halsbandet utgör ett av huvudelementen.

Så här tar du hand om dina halsband - tips för hur du tar hand om dina kristall- och sötvattenspärlor och tyghalsband

Kristall- och naturstenhalsband, exklusiva pärlhalsband samt stora dekorativa chokers med många olika detaljer och materialval kräver särskild skötsel.

Om ditt halsband tillverkats i tyg eller läder, kristall och pärlor så bör du under inga omständigheter utsätta den för stora mängder av vatten. Istället rekommenderar vi att du sprayar på en blandning av mild tvål och borstar försiktigt ditt halsband för att säkerställa att inga små detaljer skadas och att ditt halsband förblir nytt för många år framöver.