Örhängen

Klä upp eller ner dig med ett par snygga örhängen. I vårt urval finns allt från små stiftörhängen och halvcreoler till stora chandelierörhängen. 

Dyrberg/Kern Örhängen

Förändra din outfit och stil med våra vackra och eleganta örhängen. Våra produkter definierar dansk design i dess originella form där de olika materialvalen lyser upp varje enskild detalj.

Letar du efter de perfekta örhängena för din festklänning? Eller så är du kanske ute efter ett par örhängen som livar upp vardagen. Sist men inte minst så har du kanske varit ute efter ett par örhängen som definierar din stil? Om så är fallet så har du kommit till helt rätt plats!

På Dyrberg/Kern så har vi en process som innebär att varje detalj i tillverkningen kontrolleras noggrant. Vi följer upp idéerna på ritbordet till de olika hantverksdelarna. Sist men inte minst så är målet att skapa produkter som kvinnor älskar att bära under sina hektiska vardagar men även under livets stora händelser.

Eleganta örhängen för romantikern

Hos Dyrberg/Kern strävar vi efter att leverera romantiska och feminina mönster som har en mer vågad framtoning och på det sättet framhäver din unika stil. Just därför så erbjuder vi örhängen i många olika storlekar där djärva minimalistiska mönster kombineras med mer vågade drag.

Olika material och färger är menade att kombineras ihop. Det är just därför som du kan hitta örhängen i vackra och kraftfulla färger, med eleganta kristaller och pärlor. Du hittar även gott om ikoniska mönster i vackra och tidlösa metallutföranden. Här hittar du även örhängen i rostfritt stål och mässing, men även dessa som pläterats med guld, silver, och rosaguld.

Ädelstenar och vackra kristaller

Om du älskar färg eller har förälskat dig i en speciell nyans så har du möjligheten att hitta kristallörhängen med bedårande toner. Dessa har kombinerats med kraftfulla feminina uttryck där djupa röda, blåa eller svarta färger kombinerats ihop med natursten. Hos oss hittar du även en mängd glamorösa örhängen. Sist men inte minst så hittar du även örhängen och kreoler med exklusiva detaljer så som Swarovski kristaller.

Läckra metaller och sublim finish

Våra örhängen har skapats av läckra metaller och ädelstenar med gul- eller silverpläterad finish. Varje säsong så presenterar Dyrberg/Kern en ny kollektion av vackra örhängen som hämtat inspiration från de senaste trenderna. Hos vår webshop så har du möjligheten att hitta de populäraste och mest eleganta örhängena i material som mässing rosaguldstil eller med matt silver.

Så här tar du bäst hand om dina Dyrberg/Kern örhängen

Designen och de olika typerna av kvalitetsmaterial hos dina Dyrberg/Kern örhängen har designats för att hålla för en lång tid framöver. Dock så behöver varje produkt underhållas och örhängena utgör inget undantag. Så hur rengör du bäst dina örhängen där avancerade material använts i form av kristaller, silver och dylikt?

  • Använd alltid en ren glasögonduk för att rengöra dina örhängen. Du kan använda skonsamt tvättmedel och en mjuk men dock ren tandborste för att rengöra detaljerna i designen eller låset.
  • Metallörhängen som silver och guld kan enkelt rengöras genom att hälla upp lite vatten och tillsätta två teskedar av salt och stanniol. Du bör dock undvika denna typ av behandling om du har guld- eller silver silverpläterade örhängen som innehåller ömtåliga detaljer som stenar, kristaller och pärlor!
  • Håll dina örhängen borta från solljus eftersom de annars oxiderar under tiden och se till att förvara dem separat så att du undviker onödiga repor.