Armband

Se vårt stora sortiment av armband här. Använd dem var för sig eller sätt ihop många för att skapa din egen armcandy look. 

Dyrberg/Kern Armband

Är du ute efter en sublim design, eleganta kristaller samt läckert pläterade metaller? Våra Dyrberg / Kern-armband sticker ut ur mängden på grund av deras exklusiva  material kombinerat med ikoniska och stilrena mönster vilka enkelt kan kombineras med din egna personliga stil.

Ett glittrande och ikoniskt armband utgör själva glasyren på bakverket  när du gör dig redo för en produktiv dag på jobbet eller varför inte som en trogen följeslagare under kvällens fest?

Rätt armband för vardagen, festen och allt däremellan!

Upptäck vårt rika utbud av handgjorda damarmband i kvalitetsmaterial som kombinerats med olika former av kedjor och mousserande detaljer i kristall. Du har möjligheten att bära armbandet utan några andra smycken och på det sättet framhäva dess färger eller dess graciösa minimalism. Om du önskar flera alternativ så kan du välja att kombinera flera olika armband för att på det sättet skapa en unik och lyxig bohemisk stil.

Endast fantasin sätter stopp för hur just du kan kombinera dina armband. Du kan till exempel kombinera smyckena med samma färgintervall och material. Det finns även möjlighet att kombinera kraftfulla kontraster med armband i mycket olika stilar. Du hittar garanterat något som passar just dig när du väljer ett armband från Dyrberg/Kern.

Feminina armband med kraftig metall

Om du letar efter en ikonisk, minimalistisk design för just ditt unika armband så erbjuder vi smycken med guldplätering och rostfritt stål där dess former kommer säkerligen att passa perfekt runt handleden och bidra till att skapa en trendig karaktär till just din personliga stil. Det klassiska armbandet med praktiskt och diskret dolt lås sticker ut från mängden med sina trendiga och rena kontrastfärger, t.ex. blå, grön, gul och röd kombinerat med djupa guld- och silverfärger.

Vi har även ett stort utbud av armband som får romantiken att flöda. Dessa produkter tillverkas med fantastiska detaljer i form av blommor, förtjusande mönster, exklusiva kristaller, natursten samt rosa guldfärg.

Upplev glamour och glädje med denna modell

Dyrberg/Kerns klassiska detaljer i kristall erbjuder en annan dimension när det kommer till exklusiva armband. Våra Swarovski armband har vackert kombinerats med graciösa detaljer, sötvattenpärlor och ädelstenar för att kunna erbjuda dig något som får omgivningen att höja på ögonbrynen.

Om du däremot  är ute efter en mer råare design med kraftfullare kedjor, slitstarka detaljer som kombinerats med en matt metallyta så hittar du även dessa modeller i vår webbshop. Vi rekommenderar att du blandar en lekfull design med stora och små kristallarmband för att skapa en glamoröst utseende på just din handled.

Hur du håller ditt smycke rent och nytt

Ett armband utgör ett personligt och ovärderligt smycke och bör således behandlas på samma sätt. Även om Dyrberg/Kern armband tillverkas för hand i solid och hållbart material så bör du ändå vörda dina smycken så att de behåller sin rena och exklusiva utseende. Dessa punkter kommer att hjälpa dig att behålla den rena, nya och exklusiva utseendet på dina armband för en lång tid framöver:

  • Rengör ditt armband regelbundet med en rengöringsduk och kombinera eventuellt med nån form av  rengöringsmedel.
  • Ta alltid av dina armband när du badar, tränar eller planerar att rengöra dessa. Undvik tvål, vatten och svett eftersom dessa ofta bär på emalj vilket kan missfärga kristaller, pärlor samt även skada låset på själva armbandet.
  • Förvara dina armband i en fodrad smyckeskrin när du inte använder dessa eftersom starkt solljus kan göra att metallen oxiderar. Vidare så är en smyckeskrin ideal för att undvika onödiga repor och skadar om dessa kommer i kontakt med andra smycken.