GULDJUVELER

Dyrberg/Kern guldsmycken

Älskar du guldsmycken så ska du ta en titt på vårt stora utbud av exklusiva Dyrberg/Kern guldsmycken.
Guld är symbolen för exklusivitet och bra stil och på den här sidan kan du välja bland ett stort urval av guldringar, guldhalsband, guldarmband och guldörhängen.

Dyk in i vårt universum av guldsmycken för kvinnor och bli inspirerad till nästa smycke som du vill ska vara en del av innehållet i ditt smyckeskrin.

Dyrberg/Kern guldsmycken för vardag och fest

Om det är något kvinnor älskar så är det smycken. Det kan ibland vara svårt att hitta smycken som passar alla tillfällen. Med våra guldsmycken går du aldrig fel i staden, eftersom de passar alla tillfällen. Oavsett om det är till vardags eller till fest så passar ett vackert Dyrberg/Kern guldsmycke. Du kan piffa upp eller ner det genom att lägga till flera smycken tillsammans och därigenom skapa din egen personliga look.

18 karats guldsmycken

Dyrberg Kern har skapat många 18 karats guldsmycken för kvinnor i alla åldrar. På denna sida hittar du hela det stora utbudet av guldpläterade smycken.
Alla våra guldsmycken komplimenterar kvinnan som letar efter smycken i tidlöst material och vackra mönster. Smyckena är sammansatta av moderna, sofistikerade och vackert gnistrande cubic zirconia eller naturstenar.

Ge ett personligt Dyrberg/Kern guldsmycke i present

Ett smycke rymmer ofta ett väldigt speciellt minne , och är därför den perfekta presentidén till någon du bryr dig om, eller kanske bara till dig själv när du tror att du har förtjänat något speciellt.
Vill du ge ett vackert guldsmycke av dansk design och kvalitet hittar du här smycken för alla tillfällen.
Om du letar efter den perfekta födelsedagspresenten, konfirmationspresenten, morsdagspresenten eller en "bara för att"-present kan du utforska hela vårt universum av guldsmycken och inspireras av de många möjligheterna.

Vill du som glädja din vän, syster, mamma, flickvän eller vilken kvinna som helst i ditt liv, då är ett Dyrberg/Kerns guldsmycke den perfekta presenten som kommer att ge glädje till varje mottagare.

< h4>Underhåll av Dyrberg/Kern guldsmyckenEn beläggning innebär att ett lager av guld har lagts ovanpå en annan metall. I våra Dyrberg/Kern guldsmycken är detta placerat ovanpå sterling silver. Vi rekommenderar därför att du tar hand om dina smycken och bär dem med omsorg.
För vardagsbruk rekommenderar vi att du följer dessa tips:

  • Ta alltid av dina smycken när du går och lägger dig
  • Undvik att tvätta händerna med ringarna på och ta alltid av dem när du duschar, sportar, städar etc.
  • När du inte har dina smycken på dig rekommenderas att du förvarar smyckena i en stängd tygpåse, plastpåse mm. På så sätt undviker du oxidation av smyckena
  • Rengör dina smycken regelbundet med en mjuk trasa, neutralt rengöringsmedel och ljummet vatten. Det är dock viktigt att du håller dina pärlsmycken borta från diskmedel och parfym, annars tappar de sin glans
  • Lägg till dina smycken som sista steget i din dagliga skönhetsrutin. Parfym, krämer, smink och hårspray kan skada guldbeläggningen på dina smycken

Köp dina nya Dyrberg/Kern guldsmycken online h4> Ett guldsmycke från Dyrberg/Kern kan skapa ett personligt utseende, eftersom det kan mixas och matchas korsvis med andra smycken. Samtidigt kan det också ha stor betydelse om du har fått det från en alldeles speciell person eller för ett speciellt tillfälle.

Här hittar du hela vårt stora utbud av vackra guldsmycken, som kommer att tillföra glädje till varje kvinnlig mottagare.