ÖRHÄNGEN

Inga artiklar
Det fanns inga artiklar som matchar dina sökkriterier

Dyrberg/Kern guldörhängen

Dyrberg/Kern guldörhängen är den perfekta accessoaren för både vardag och fest. Oavsett om du letar efter örhängen, creoler, bågar, dinglande örhängen eller något helt nytt så hittar du det här på sajten.

Alla våra guldörhängen, liksom våra andra smycken, är handgjorda och designad i Danmark. Dyk in i vårt breda sortiment och låt dig frestas av kvalitetsguldörhängen.

Skapa en personlig stil med exklusiva Dyrberg/Kern guldörhängen

Örhängen är ett av de mest klassiska smyckena för kvinnor. Använd ett par enkla och diskreta nitar på jobbet till en skjorta, creoler till badkläderna på semestern och ett par långa dinglande örhängen till balklänningen. Oavsett klädsel och tillfälle kan ett par Dyrberg/Kern guldörhängen alltid fungera som den perfekta detaljen som fulländar din look.

Ett par guldörhängen från Dyrberg/Kern är den perfekta accessoaren att göra din stil mer personlig och exklusiv. Oavsett vilket uttryck du går för så hittar du här på sidan ett par örhängen som matchar din stil.

Klassiska och tidlösa örhängen i guld

Guld örhängen är ett klassiskt och tidlöst inslag i varje kvinnas smyckeskollektion. De är perfekta för både vardagsbruk och kan även matchas för en festligare outfit.
För kvinnor är örhängen oumbärliga smycken. Även små feminina örhängen kan fullända en look och vara den smakfulla detaljen som får en stil eller outfit att framstå som komplett. Andra föredrar stora örhängen, som ger fokus runt ansiktet.

Oavsett om du är för små klassiska guldörhängen eller de fashionabla långa örhängena i guld är vårt utbud alltid uppdaterat, så det finns mycket att välja på.
Vårt urval av guldörhängen är brett, så du kommer garanterat att hitta det perfekta paret för alla tillfällen.

Guldpläterade örhängen från Dyrberg/Kern

Örhängen i guld är en vacker och exklusivt val.och samtidigt ett smycke som kan användas för alla tillfällen. Många av våra örhängen är gjorda av sterlingsilver och guldpläterade med 14 karats guld. Örhängen guldpläterade med äkta guld ger en extra hög kvalitet som säkerställer att örhängena kommer att förbli vackra i många år in i framtiden.

Rama in ansiktet med ett par vackra Dyrberg/Kern guldörhängen

Ett par guldörhängen är ett fantastiskt smycke för att rama in ditt ansikte. Örhängen och nitar är den typ av smycken som ligger närmast dina ögon och framhäver därmed din ögonfärg, hudton och din ansiktsform. Guldörhängen ger dig därför ett väldigt personligt uttryck Flera hål i öronen ger dig många möjligheter att använda örhängen fina eller råa som statements och vackra dekorationer väldigt nära ansiktet.

Guldörhängen med stenar

Om du gillar den väldigt feminina stilen så är våra guldörhängen med stenar och kristaller ett riktigt bra val. I synnerhet guldörhängen med droppstenar i vackra färger och ett vackert fasetterat spel passar kvinnor som älskar den feminina och glamorösa stilen. Vissa av stenarna är äkta halvädelstenar, medan andra är konstgjort framställda kristaller.
Kristallstenarna är oftast facetterade och kan vara både färgade eller helt klara och tillsammans med guldet ger de precis rätt lyxig look.

Stort utbud av unika och moderna guldörhängen från Dyrberg/ Kern

I vårt smakfulla urval hittar du ett stort sortiment av guldörhängen för kvinnor. Det ska vara möjligt för varje kvinna att hitta de smycken som precis kompletterar den unika personligheten och personliga stilen.

Här på denna sida hittar du ett brett urval av Dyrberg/Kern guldörhängen både med och utan ädelstenar och kristaller. Det stora utbudet gör det möjligt för varje kvinna att hitta just de örhängen eller örhängen i guld som matchar hennes önskemål. Medan vissa är för en ren och tidlös look, vill andra ha mer distinkt och iögonfallande design.