ARMBAND

ARMBAND

Dyrberg/Kern silverarmband

Utbudet av Dyrberg/Kern silverarmband består av enkla och feminina modeller som passar alla typer av kvinnor i alla åldrar. Armbanden kan kombineras för en personlig look genom att till exempel bära flera armband tillsammans.

På denna sida hittar du ett brett utbud av enkla och bedårande silverarmband med stenar, pärlor och zirkoner för det feminina handled.

Dyrberg Kern armband i silver – fina smycken till kollektionen

Ett armband i silver kan sättas ihop på otaliga sätt och visa din personlighet, uttryck och din personliga stil. Ett armband som sitter ensamt på din handled får fullt fokus, medan flera armband tillsammans kan ge ett ännu mer personligt uttryck.
Är det ett tunt silverarmband utstrålar det ett fint och feminint smyckeval. Ett större armband i silver utstrålar däremot ett mer pompöst val.

Skapa ditt eget personliga uttryck med ett eller flera silverarmband

Flera armband sammansatta visar en mycket personlig sammansättning av smycken som du antingen köpt själv eller fått i present. På så sätt visar armbandet din alldeles egna personliga berättelse som kan innehålla minnen från till exempel en present som du fått till ett alldeles speciellt tillfälle eller ett armband som du unnat dig.

Där Där finns inga regler för hur du sätter ihop dina armband. De innehåller alla din alldeles egna personliga historia, som kan vara en blandning av silver, guld, armband med pärlor eller stenar, och som betyder något alldeles speciellt för dig.

Stort utbud av feminina Dyrberg/Kern silverarmband< /h4>Vill du ha ett vackert och feminint silverarmband så hittar du det här på sidan i vårt stora urval av silverarmband. Oavsett om det är ett bedårande armband med stenar eller zirconia kristaller kan vi säkert hjälpa dig att hitta ditt nästa exklusiva Dyrberg/Kern silverarmband. Du kan välja att bära dem ensamma eller kombinera dem med andra vackra armband, så att du kan visa din egen personliga stil.

Här hittar du alla våra silverarmband, från de mycket enkla armbanden till armband med stenar i olika färger. På så sätt är vi säkra på att du kan hitta precis det silverarmband som du letar efter.

Så sköter du ditt silverarmband

Se till att underhålla ditt silverarmband. Tyvärr är det inte alla som är uppmärksamma på att underhålla sina smycken, men det är viktigt att det ser bra ut i många år framöver.

Särskilt ett armband är ett smycke som utsätts för slitage, som sitter på handleden, där den utsätts för dagliga påfrestningar. Även om Dyrberg/Kern silverarmband är handgjorda kvalitetsprodukter bör du ge ditt silverarmband bra vård så att det fortsätter att se snyggt ut.

Med skötseltipsen nedan kan du njuta av ditt Dyrberg/Kern silverarmband för många år:

  • Rengör ditt silverarmband med jämna mellanrum med en rengöringsduk. Använd eventuellt lite skonsamt diskmedel.
  • Ta alltid av ditt armband när du ska idrotta, duscha, i simhallen eller städa. Tvål, svett och vatten kan vara hårt och slita på emalj, pärlor och kristaller.
  • Förvara ditt armband i ett fodrat smyckeskrin när det inte används. Direkt solljus kan få ditt silverarmband att oxidera, precis som att ytor och kanter kan bli repade om det lämnas exponerat i en skål eller liknande tillsammans med andra smycken.

A Dyrberg/Kern silverarmbandet är perfekt för att framhäva din personliga stil och du kan välja att antingen låta armbandet tala för sig själv eller kombinera det med andra armband för ett annat uttryck.