Smyckeset

 

SMYCKESET

Smyckset för design av Dyrberg/Kern smycken

Ett smyckesset för design av Dyrberg/Kern smycken är det perfekta valet för dig som vill personifiera dina smycken efter ditt humör och klädsel.

< p>Med ett av våra Compliments smyckesset får du ett komplett set för att designa din egen ring eller armband med flera matchande toppings. Du kan alltså personifiera dina egna smycken efter ditt humör och klädstil. Dyk in i vårt universum av smyckesset och hitta just det favoritset som passar dig och din stil bäst

Ett smyckesset - flera mönster

Letar du efter ett smycke set där du kan skapa din egen ring- eller armbandsdesign? Då har du kommit rätt. Ett Compliment smyckesset för design av Dyrberg/Kerns smycken gör att du kan bära ett nytt smycke varje dag, beroende på humör och outfit.

Ett Compliment smyckesset är perfekt för alla tillfällen. Både fina tillställningar såväl som till vardags. Ett smyckesset med antingen ett armband eller en ring ger dig en unik möjlighet att matcha kläder och smycken – oavsett vad du annars bär.

Ringset med många alternativ

Med vårt ringset får du en ring med 2-3 pålägg. Alla ringar är speciella och gjorda på ett väldigt speciellt sätt. Med den dolda silikonringen som är lätt att byta kan ringen anpassas till alla storlekar på fingrar. Varje ring kommer med tre silikonringar i olika tjocklekar, som du kan sätta in i Compliments-ringen med det lilla verktyget som medföljer. Tjockleken på silikonringen avgör därför den färdiga storleken på ringen och du har därmed möjlighet att byta ring beroende på vilket finger du vill bära din ring på.

Med ett smyckesset för designen på en Dyrberg/Kern-ring får man alltså, en ring som kan anpassas och därmed användas på olika fingrar – beroende på vilken man vill ha den på.

Vackra smyckeset för att designa dina egna Dyrberg /Kern smycken

Våra smyckesset för design av Dyrberg/Kern smycken finns i både klassiska, moderna och mer iögonfallande kombinationer. Ett set bestående av flera olika pålägg gör att du kan skapa olika design, beroende på vilket humör du är på och vilka kläder du har på dig.

Se hela vårt urval av smyckesset där du kan designa ditt eget personliga Dyrberg /Kern smycken, och hitta det som passar dig bäst. Eller vad sägs om att ge en personlig present till din mamma, syster, vän eller dotter?

Köp smyckesset för design av Dyrberg/Kern smycken online

Det är viktigt att hitta ett smyckesset som passar din individuella stil. Därför hittar du här ett stort urval av smyckesset för design av Dyrberg/Kerns smycken i både guld, silver och roséguld. För varje smyckesset får du ett armband eller en ring samt 2-3 pålägg så att du kan skapa flera olika design och uttryck på dina smycken.

Du hittar säkert ett Compliments smyckeset på detta sida som du eller någon du bryr dig om kommer att älska att bära. Oavsett om du gillar coola silver eller glittrande gyllene nyanser, hittar du här något för alla smaker som varje kvinna kommer att gilla.