Ringar

 

RINGAR

Designa din egen Dyrberg/Kern-ring

Med Compliments kan du designa din egen Dyrberg/Kern-ring. Ringarna finns i olika storlekar, tjocklekar och metaller, på vilka du kan fästa en mängd olika ädelstenar, pärlor och andra former av dekoration.

Designa din egen Dyrberg/Kern-ring som du kan välja till bär ensam eller i din egen kombination av flera ringar tillsammans. Släpp helt enkelt lös din fantasi och kreativitet och skapa personlighet på dina händer.

Designa din egen personliga och unika ring

Kreativitet och originalitet är kodorden som betecknar ringarna från Komplimanger Dyrberg/Kern. Serien låter dig designa din egen personliga ring, så att du inte behöver kompromissa med din egen personliga stil.
Genom att designa din egen Dyrberg/Kern-ring är det möjligt att sätta ihop, designa och designa om dina ringar efter de senaste trenderna, humöret, personligheten och tillfället.

Mixa och matcha din egen personligt designade ring< /h4>Kompliment ringar från Dyrberg/Kern finns i en myriad av olika utföranden, tjocklekar och metallfärger som silver, guld och roséguld. Du hittar allt från enkla ringar till mer flashiga ringar med klara eller färgade zirkoner. Gemensamt för alla ringarna är att du kan designa din egen personliga Dyrberg/Kern-ring, varvid du kan skapa ditt eget personliga smycke.

Avsluta din look med en personlig Dyrberg/Kern ring

Fingerringar har alltid varit det populäraste smycket för kvinnor, och ingenting har förändrats i det avseendet. Det sägs att ringar har varit det smycke som varit mest centralt när det kommer till traditioner, antiken och inte minst symbolvärde.
Ringar symboliserar ofta en relation och att ge och ta emot en ring är något som skapar värde och samhörighet. Genom att designa din egen Dyrberg/Kern-ring kan du ge dig själv eller en kvinna du älskar en personlig present som ger glädje.

Ringar är en av de tillbehör som är väldigt personliga och som kan ha en avgörande effekt. på helhetsuttrycket som hela din outfit utstrålar.
Här på Dyrberg Kern kan du designa din egen ring i det material du vill och med pärlor, stenar, kristaller eller annan dekoration som passar dig och din personliga stil.
Med en fingerring i personlig design får du ett helt personligt smycke som kan fullända din look.

Är du tveksam till vilken storlek Dyrberg/Kern ring du ska har?

h4>Skillnaden mellan att köpa en ring online och i en fysisk butik är förstås att du kan prova ringarna i en fysisk butik och på så sätt hitta rätt storlek som passar dina fingrar.

När du ska designa din egen Dyrberg/Kern-ring online är det därför en klar fördel att beställa rätt storlek från början.

I vår Dyrberg/Kern ring storleksguide nedan kan du ta reda på vilken storlek du behöver beställa när du vill ha en personlig Dyrberg/Kern ring:

Storlek i mm (insida)< /b>
15,2 mm = Size 0: 48

16,2 mm = Size 1: 51

17,2 mm = Size 2: 54

18,1 mm = Size 3: 57

19,1 mm = Size 4: 60

20,0 mm = Size 5: 63