Armband

 

ARMBAND

Designa ditt eget Dyrberg/Kern-armband

Har du alltid drömt om att designa ditt eget armband? Då behöver du inte leta längre, du kan designa ditt eget Dyrberg/Kern-armband på denna sida.
Du kan därför enkelt designa ditt eget armband bestående av toppings som passar din individuella stil.

Hitta ditt favoritarmband på denna sida och dyk sedan in i vårt urval av toppings, som hjälper dig att personifiera ditt Compliments-armband

p>

Bli din egen designer av ditt drömarmband

I vår Compliments-serie kan du bli din egen smyckesdesigner genom att designa ditt eget Dyrberg/Kern-armband. Genom att lägga till pålägg som passar din personliga stil kan du designa ett vackert armband bestående av pålägg i handgjord dansk design.

Ett unikt armband designat av dig själv är också en perfekt present, då det är en väldigt personlig present som visar mottagaren hur väl du känner henne och inte minst att du bryr dig om henne.

Bara fantasin sätter gränserna

Gå på upptäckt i vårt universum med Komplimanger kollektionen och designa ditt eget Dyrberg/Kern-armband. Med Compliments kan du enkelt skapa ditt eget personliga smycke från grunden, eller så kan du scrolla över armbanden med musen för att se exempel på vilka pålägg du eventuellt kan välja.

Armbandet kan anpassas efter efter dina personliga önskemål och stil. Köp till exempel en eller flera pärlor eller element och byt ut dem efter humör och outfit.
Compliments-armbanden finns i silver och guldpläterade, öppna och stängda armband, med eller utan stenar - det finns många möjligheter för dig att designa ditt eget Dyrberg/Kern-armband.

Designarmband från Dyrberg/Kern

Compliments är en samling fina smycken och tillhörande toppings, så att du kan göra ditt eget personliga Dyrberg/Kern designarmband. Compliments är ett koncept där du själv kan montera ihop ditt armband och byta ut påläggen med andra.

Till en början kan du köpa ett färdigt armband och sedan köpa andra dekorationer med stenar eller pålägg med hjärtan, rosor eller annat dekorativa, som kommer att göra ditt armband personlig.

Hur du designar ditt eget Dyrberg/Kern-armband

Konceptet med att designa ditt eget Dyrberg/Kern-armband är ganska enkelt. Det är bara några enkla steg du måste gå igenom:

1. Välj material

2. Välj armbandsmodell

3. Välj pålägg

Du kan kombinera pålägg och material precis som du vill för att passa din personlighet och stil. Armbanden finns i både guld eller silver, och det finns många olika modeller och design att välja mellan. Detsamma gäller våra toppings, som även finns i olika stilar, former och material.

Dyk in i vårt universum av design själv armband

Kan inte få nog av smycken, eller letar du efter den perfekta presenten till en väldigt speciell kvinna du bryr dig om? Då ska du ta en närmare titt på våra vackra armband på denna sida som du kan designa själv.

Du kan hitta alla armband i både silver och guld, på vilka du kan lägga vackra pålägg som passar alla humör och outfit – för både vardag och festligare tillfällen.
Med ett Compliments-armband kan du designa ditt eget personliga smycke som sticker ut från mängden.