Spacers

 

SPACER

Avstånd för smyckesdesign

Om du vill ge din Compliments by Dyrberg/Kern-ring eller en annan ring mer volym kan du köpa ett distansbricka för smyckesdesign på denna sida.
Välj till exempel att sätta ihop en gulddistans med en silverring – eller vice versa. Genom att blanda metaller får du ett personligt och unikt utseende.

Alla våra spacers är designade i hög kvalitet. Och precis som alla våra andra smycken får du en spacer till din ring, som kommer att hålla sig vacker i många år framöver.

Designa din egen personliga ring med en spacer för smycken design< /h4>Det känns speciellt, men också extra tillfredsställande att kunna säga att man har designat sitt eget smycke. Speciellt när ringen får positiva komplimanger från andra.

Om du vill ge din Dyrberg/Kern Compliments-ring eller någon av dina andra ringar mer volym kan du sätta ihop en spacer med din ring med topping. På så sätt uppnår du en personlig designring som inte alla bär runt på fingrarna.
Genom att designa din egen ring får du en personlig ring, och genom att lägga till en spacer till den kan du skapa ditt alldeles egna personliga uttryck.

Ge din ring mer volym med spacer < /h4>Bör din ring ha mer volym eller göras ännu mer unik och personlig? Då har du kommit rätt. Genom att lägga till en spacer för smyckesdesign till din ring, som du hittar på denna sida, kan du både utöka och personifiera din ring ännu mer.

Vår spacer för smycken finns i olika material som silver, guld och roséguld och i olika utföranden och uttryck. På så sätt kan du mixa och matcha material precis som du vill och på så sätt skapa en unik och personlig ring som passar dig och din stil bäst.
Genom att lägga till en spacer till din ring kan du skapa ett personligt uttryck dag för dag. Med flera distanser kan du ge din ring ännu mer volym. Och vill du ha en mer klassisk ring kan du nöja dig med en spacer och på så sätt ge din ring ett enkelt uttryck.

Köp distanser till din Dyrberg/Kern-ring online< /p>

h4>På denna sida hittar du ett brett urval av olika distanser - även kallade mellanlänkar - för din Dyrberg/Kern-ring. Mellanledare finns i flera olika material, utföranden och storlekar. Så det finns gott om möjligheter att bli din egen smyckesdesigner med spacer.
Oavsett om du föredrar en enkel och smidig design i din spacer eller en modell med mer dekoration, här på sajten hittar du ett stort utbud av spacers för smyckesdesign.

Ge din ring extra personlighet med en spacer i guld, silver eller roséguld. Blandar du till exempel din silverring med en gulddistans – eller tvärtom – får du ett personligt skapat uttryck som ser supervackert och elegant ut. Med en distans för din ring är det bara din fantasi som sätter gränserna.