Toppings

 

TOPPING

Topping för smyckesdesign

Designa din egen personliga Dyrberg/Kern Compliments ring eller armband med en unik topping för smyckesdesign.
När du har valt din favorit gängade ring hittar du den topping som passar din stil bäst och därmed har du en helt egen design på fingret.
Detsamma gäller armbandsändar. När din favoritmodell har valts ut kan du personifiera armbandet med en vacker designtoppning.

Låt dig inspireras av alla våra unika toppings och byt ut dem som du vill. På så sätt har du möjlighet att bära ett eller flera nya smycken varje dag.

Designa ett personligt Dyrberg/Kern-smycke med topping

Med vår Compliments-kollektion ger du själv möjlighet att sätta ihop dina smycken efter ditt humör och din outfit. Du kan skruva på och av toppingen och samtidigt byta ut dem på din ring och armband, precis som du vill.

Oavsett om du gillar färger, bling bling eller en enklare stil kan du byta topping på din ring och armband efter behov och vilket uttryck du vill visa för omvärlden.

Topping för varje typ av kvinna

Kan det hela vara lite för monotont och tråkigt? Och gäller detta även dina smycken och speciellt dina ringar och armband?  Då är Compliments by Dyrberg/Kern något för dig.
De många påläggen som du hittar här från serien är just det som gör din ring och ditt armband personligt.
Här hittar du ett stort urval av pålägg för smyckesdesign, så det kommer säkert att finnas en – och ännu fler – som passar till ringen och armbandet som du valt som din favorit.

Mixa och matcha ringar och armband med toppings för smycken

Vårt sortiment av toppings för smyckesdesign består av ett enormt urval av vackra modeller och design. Med det stora utbudet av armband och ringar som du också hittar hos oss har du därför dussintals alternativ för att sätta ihop dina smycken med pålägg som passar din personlighet.

Med de många olika påläggen som du kan skruva på på ringen eller armbandet kan du helt ändra uttrycket på ditt smycke.
Det stora utbudet gör att du kan välja pålägg till dina smycken som matchar dina olika outfits eller sätta lite färg på en helsvart look.

Tycker du om att dina smycken matchar varandra? , du kan välja att lägga till samma topping på både ring och armband.

Köp topping för smyckesdesign online

Du hittar topping för smyckesdesign här på sidan, så att du kan designa din egen personliga ring och armband för att matcha ditt humör och din outfit.
Våra toppings finns i guld, silver och roséguld och med färgade naturstenar, gnistrande Swarovski-stenar och mycket mer. Du kan därför välja flera pålägg, så att du kan byta ut allt efter vad som passar den enskilda dagen.

Här på Dyrberg/Kern hittar du ett hav av pålägg för ringar och armband att välja mellan och bara din kreativa förmåga och fantasi avgör. Du hittar dekorationer som klassiska enkla stenar och pärlor, men även minimalistiska Swarovski-stenar, vackra rosor, färgade kulor och hjärtan med eller utan stenar.
Våra pålägg finns i olika storlekar och prisklasser. Den gemensamma nämnaren för dem alla är att de passar alla våra ringar och armband från Compliments-kollektionen.