RINGAR

RINGAR

Dyrberg/Kern silverringar

En Dyrberg/Kern silverring kommer att ge glädje till varje kvinnlig mottagare. En vacker ring i silver kan vara väldigt viktig och det är kanske därför många kvinnor gillar vackra smycken, då få kvinnor kan ha för många glittrande saker i sitt smyckeskrin.

Ta en titt på vackra Dyrberg/ Kern silverringar och inspireras av hur du kan forma en vacker och personlig stil med feminina smycken.

Ge dina händer det rätta uttrycket med Dyrberg/Kern silverringar

När du väljer din nya Dyrberg /Kern silverring ska du tänka på både tillfälle, kläder och inte minst formen på dina händer.
För dig som har väldigt tunna och smala fingrar kan det vara bra att välja en tunnare silverring som matchar din hand. Har du däremot större fingrar kan en tjockare ring bli snygg på dina händer.

Bjuds du på en fest där den fina klänningen ska bäras, en silverring med en eller fler fästa stenar kan matcha bra för tillfället.
Letar du efter en vardagsring i silver så har vi även många vackra och enkla ringar. Oavsett vilken ring du letar efter kommer du garanterat att hitta en modell som passar dig och din stil.

Handgjorda silverringar för kvinnor från Dyrberg/Kern

Smycken kan verkligen ge din outfit och din personlig stil en fin boost. Silverringar med stenar och pärlor kan till exempel vara ett bra sätt att göra dina kläder extra eleganta.

Detta sortiment erbjuder flera olika typer av handgjorda silverringar, beroende på om du gillar minimalistiska modeller bäst, eller föredrar de mer påkostade utsmyckningarna på dina händer. Flera av modellerna kan ha fästa stenar och kristaller. Det kan även finnas flera av dessa silverringar, som du hittar på denna sida, som har små stenar insatta i silvermaterialet.

Är du inne på ett mer slående uttryck kan du till exempel välja en ring med en stor opal. Du kan välja om ringens stenar ska vara i klassiska vita och neutrala nyanser eller om de ska vara i mer färgglada nyanser.

Du kan välja mellan ett brett utbud av ringtjocklekar efter handens form och dina personliga preferenser. Det finns många alternativ i detta underbara utbud av Dyrberg/Kern silverringar.

Eleganta ringar i silver med många alternativ

Som kvinna är det viktigt att ha några bra statement silverringar i smyckena box när måste vara lite extra kant på smyckena till outfiten. Utöver det är det också viktigt att ha några små eleganta silverringar liggandes för de dagar då det ska vara helt enkelt och feminint.

Här på sidan hittar du ett stort urval av silver ringar med fina detaljer, som sitter vackert och elegant på varje kvinnas hand. Du kan mixa och matcha dina Dyrberg/Kern silverringar med andra ringar och därigenom skapa ett personligt och unikt uttryck, då du kan öka eller minska antalet ringar, beroende på vad som passar din stil och smak bäst.
Välj en ring med en stor opal eller välj en av de många ringarna med flera små cubic zirconia stenar.

Tala med händerna: Vårt urval av sterling silver 925  ringar går från mycket tunna och fina ringband till större, mer skulpturerade cocktailringar - med och utan kubiska zirkonier. Dessa ringar kommer att locka all uppmärksamhet till dina händer när du talar.

Välj bland många designs och storlekar.