Klockor

Här hittar du klockor som uppfyller alla dina önskemål, från sportiga till eleganta och gnistrande ur för festliga tillfällen. 

Dyrberg/Kern Klockor

Oavsett om du letar efter en häftig eller graciös klocka, en modig och modern herrklocka eller ett läckert damarmbandsur med vackra detaljer så kan du inte välja fel när du väljer en klocka från Dyrberg/Kern. Den eleganta kollektionen av klockor från Dyrberg/Kern fokuserar på att lyfta fram de klassiska formerna samt det faktum att en klocka gör sig perfekt även som ett smycke.

Stilrena och moderna trender kombineras med djärva och vågade detaljer. Denna klocka kommer i en exklusiv design och tillverkas i ett hållbart material. Den har även en tidlös, elegant och modern känsla. Genom att välja en klocka från Dyrberg/Kern så kommer du säkerligen att hitta en trogen och lojal följeslagare.

Moderna och charmiga pojkvänsklockor

Det stygga och trendiga unisexmodet är i motsats till vad man kanske tror i själva verket en av tidernas mest hetaste. Man måste dock ställa sig frågan hur detta återspeglas hos armbandsur som vanligtvis har en mycket snäv fördelning mellan könen?

Hos Dyrberg/Kern så hittar du svaret på dessa funderingar. Dess eleganta "pojkvänsklockor" i exklusivt material kombineras med distinkta mönster och varvas med skarpa kurvor. Den underbara balansen mellan de maskulina samt det distinkta svarta färger kombinerat med blanka metallytor varvas med flätade detaljer och läckra marmorskivor.

Du har även möjligheten att förvärva damklockor av högsta kvaliteten som tillverkats i kombination med japanska Miyota klockor. Just dessa modeller har en hög vattenavvisande förmåga, avtagbara delar och inte minst rep fria glas. Just dessa egenskaper gör dessa klockor ideala även för sportaktiviteter och dylikt.

Hyper-feminina och tidlösa damklockor

Modet strävar även att framhäva den feminina kraften och visa upp dess fördelar i form av glitter men även färger som rosa och pastell. Dessa kombineras med ljusa och mjuka metallvarianter.

Just därför så är den senaste kollektionen av Dyrberg/Kern damklockor inspirerad av den tidlösa designen på klockorna, fantastiska minimalistiska urtavlor som kombinerats med Swarovski kristaller. Sist men inte minst med extravaganta och enkla rostfria klockor i stål med guld-, silver-, eller rosaguld plätering.

En klocka är ett smycke som bör framhäva din stil och följa dig genom våt och torrt vilket betyder att det kan ta tid att hitta rätt. I kollektionen av eleganta damklockor så har den feminina sårbarheten och styrkan skruvats upp vilket betyder att säkerligen kommer att hitta en klocka för just din smak - oavsett om du fördrar den klassiska damklockan eller en mer modern samt iögonfallande klocka.

Hur du tar hand om dina klockor och undviker repor

Ett armbandsur kommer att utgöra din trogna följeslagare i många år framöver. Faktum är att många känner en tomhet när en klocka saknas på handleden. Just därför så bör du vara noga med underhållet av just din artefakt och förvara den på ett säkert sätt. Här kommer de bästa tipsen för att hålla din klocka i nyskick för en lång tid framöver:

  • Tvätta rent din klocka med mild handtvål ungefär en gång i veckan. Var noga med att torka den ordentligt och använd vid behov en glasögonduk för att borsta av urtavlan och armbandsuret ordentligt.
  • Även om en klocka har ett skrapfritt glas så kan mycket små repor uppstå. Försök att hålla dig ifrån dessa men om det skulle inträffa så hyr en professionell polerare annars riskerar du att göra det hela värre!
  • Byt klockans batteri vart 4–5 år.