Ringar

Oavsett om du letar efter en klassisk ring att bära på kontoret eller en stor gnistrande cocktailring för en fest, så hittar du den här. 

Dyrberg/Kern Ringar

Dyrberg/Kern erbjuder eleganta ringar i kvalitetsmaterial och feminina mönster som kan kombineras på olika sätt. Du kommer utan tvekan att kunna hitta vågade och eleganta ringsmycken i vårt stora utbud.

En ring är långt ifrån bara en symbol för äktenskap utan uttrycker och betonar ens unika personlighet kombinerat med en stark drivkraft. Hos Dyrberg/Kern så hittar du både klassikerna med glittrande kristall och naturstenar som agat, jaspis samt rosa kvarts.

I den populära och individualistiska kollektionen av minimalistiska ringar så hittar du både den ikoniska ringen i guld- och silverfinish kombinerat med ett fint armband av de exklusivaste Swarovski kristaller som finns på marknaden. Om du föredrar annat så erbjuder vi även stilrena och enkla designutföranden med och utan ädelstenar.

Var inte prinsessa för en dag utan bli det varje dag!

Om du letar efter en sällsynt kombinationen av minimalism och glädje så kommer du säkerligen att kunna hitta något i vår katalog. Här kommer ett brett utbud av enkla och klassiska smycken som lämpar sig idealt för en prinsessa. Dessa kommer i distinkt natursten eller handskuren kristall, precis som du i de flesta fall även har möjligheten att välja mellan ringar i guld- och silverfinish.

Sexiga trendiga och uppdaterade retroringar

De lite mer vågade och stora ringarna har en tendens att dyka upp i olika modetidningar varje år. Deras utstrålning och exklusivitet kombinerat med oerhört vackra detaljer kan inte förbises men skulle du gå omkring med dessa under en tråkig vardag? Naturligtvis så bör du göra det för hos Dyrberg/Kern hittar du ringar av rostfritt stål som fungerar både som praktiska och storslagna moderingar för alla dina stunder i livet.

Om du letar efter en ring med en stor sten eller kristall så har vi även något för dig. Våra olika modeller säkerställer att du hittar något som passar just din unika stil och personlighet.  Med andra ord så behöver inte gå igenom din mormors smyckeskrin för att hitta ringar med den eleganta och karismatiska retrostilen från 1950-talet. På Dyrberg/Kern får du möjligheten att upptäcka en uppdaterad men samtidigt tidlös design som kombinerats med minimalistiska metallramar och stora vackra kristaller vars glittrande ljus kan omöjligt förbises.

Hur underhåller jag mina Dyrberg/Kern ringar på bästa sätt?

I många fall så är de flesta ringar tillverkade av antingen rostfritt stål eller mässing. Hos  de flesta ringmodeller så har man även applicerat en vacker och hållbar finish i form av guld- eller silverpläterring. Om du äger en ring som skapats med naturliga stenar, sötvattenspärlor, Swarovski kristaller eller halvädelstenar så behöver den naturligtvis vördas ömt och med en extra försiktighet. Här kommer därför tre värdefulla tips som förklarar detaljerat hur du tar hand om dina ringar:

  • Ta av ringen när du tvättar händerna, diskar eller städar. De hårda tvålarna och för mycket vatten kan korrodera emaljen på ringarna som i värsta fall kan innebära att en eller flera kristaller ramlar ut.
  • Förvara dina ringar i ett mörkt smyckeskrin när du inte använder dessa eftersom solljus kan oxidera metallen samtidigt som ringen kan repas om den förvaras med andra smycken.
  • Polera dina ringar regelbundet med en mjuk trasa och applicera lite  rengöringsmedel. Om du gör det så kommer dina ringar att förbli nya i många år framöver utan att få missfärgningar samt behålla dess exklusiva utseende och form.