RINGAR

Inga artiklar
Det fanns inga artiklar som matchar dina sökkriterier

Dyrberg/Kern guldringar

Vackra Dyrberg/Kern guldringar är ett smycke som varje kvinna kommer att älska att lägga till sin smyckessamling. Vårt universum av guldringar har något för alla smaker. Allt från enkla ringar utan stenar till ringar i olika former med olika typer av stenar eller pärlor.

Med vårt breda urval av guldringar kommer du garanterat att hitta rätt ring i guld, antingen som present till en du bryr dig om eller helt enkelt som självöverseende.

Vackra guldringar från Dyrberg/Kern för kvinnor

Du behöver inte vara en viss person för att bära ringar typ av kvinna. Guldringar är för alla typer av kvinnor, inte minst för att de finns i en mängd olika utföranden och stilar.
Oavsett om du gillar en rå look, föredrar en klassisk och feminin stil eller kanske föredrar något mer alternativt så kan du hitta en Dyrberg/Kern guldring som matchar den typ du vill vara.

< p>Det kan också vara så att du letar efter en statementring i guld från Dyrberg/Kern som är ett mindre konstverk i sig. En statementring är typiskt sett en ring som är lite stor eller som annars sticker ut antingen med färgerna eller formerna. Det kan såklart vara individuellt när man tycker att en ring är något alldeles speciellt. Men med en statement Dyrberg/Kern guldring kan du enkelt sätta lite kant på din personliga stil.

Guldpläterade ringar från Dyrberg/Kern

Med en guld- pläterad Dyrberg/Kern ring på fingret, du utstrålar elegans och stil. Alla våra guldringar, precis som alla våra andra smycken, är handgjorda för den moderna och självsäkra kvinnan som vill uttrycka sin stil, skönhet och sensualitet.

I vårt sortiment av 18 karats guldpläterat sterling silver ringar hittar du allt från både tunna och fina modeller till breda och skulpturala cocktailringar. Du kan välja mellan många utföranden och storlekar med och utan färgade eller klara stenar. Varje kvinna kommer att uppskatta att få en guldpläterad ring från Dyrberg/Kern.

Dyrberg/Kern guldringar för alla fingerstorlekar

Våra guldringar innehåller många unika och unika detaljer. Varje ring har olika former och olika uttryck. Oavsett om ringen är tunn, stor med eller utan stenar är varje enskild ring fylld med de vackraste detaljerna.
En av de goda egenskaperna hos våra guldringar är att du hittar ringar som passar alla fingerstorlekar. Du hittar många av våra ringar i olika storlekar från 50 till 60. Du kan därför definitivt hitta en guldring i vårt sortiment som passar ditt finger perfekt.

Stort utbud av ringar i 18 karats guldpläterat sterlingsilver

Vill du krydda saker och ting upp din vardagslook med en vacker ring i guldpläterat sterlingsilver hittar du ett stort urval av vackra och feminina guldringar på denna sida. Vi har allt från enkla ringar utan stenar eller färger samt ringar i olika former med gnistrande stenar eller färgglada pärlor. Med vårt breda sortiment är du alltid garanterad att hitta rätt guldring för varje tillfälle, som du kommer att ha glädje av i många år.

Varje ring i vårt guldsortiment är helt unik och speciell, så att den kan vara svårt att välja en favorit. Som en fördel kan du därför blanda din Dyrberg/Kern guldring med dina andra ringar för att ge ett helt unikt utseende.