RINGAR REA

RINGAR SALE

Dyrberg/Kern ring rea

På denna sida hittar du hela vårt utbud av Dyrberg/Kern ring rea. Oavsett om du letar efter en silver-, guld- eller roséguldring, med eller utan naturstenar och kristaller, har vi här samlat alla våra rabatterade ringar, som naturligtvis är av samma goda kvalitet som du redan känner till från alla våra andra ringar och smycken .

Ta en titt här på alla våra rabatterade ringar och hitta nästa fingerring som kommer att pryda dina händer på det vackraste sättet.

Populära Dyrberg /Kern-ringar på rea

Letar du efter din nästa vardagsring för att piffa upp din look? Eller kanske en mer iögonfallande ring som kommer att dra till sig uppmärksamhet för alla festliga tillfällen? På denna sida har vi samlat några av våra populära Dyrberg/Kern-ringar på rea, så att alla har råd med lyx på händerna.

Våra ringar som erbjuds består av silver och 18 karats guldpläterat silver. Alla våra ringar är handgjorda och av hög kvalitet och om du tar väl hand om dem har du en ring för livet - även om du köpt den på rea

Färgglada ringar med ädelstenar och dekoration på rea

Saknar du färger för att lysa upp de gråa regniga dagarna? Eller kanske bling bling på händerna som kan lysa mot solen? Oavsett om du letar efter en enkel ring med en unik färgad sten eller en dekorativ cocktailring har vi några bra idéer för dig – och även ringar på rea.

På Dyrberg/Kern är vi experter när det gäller kommer att plocka ut ädelstenar i alla regnbågens färger. Om du letar efter en exklusiv men ändå budgetvänlig ring i silver eller 18 karats guld med ädelstenar i många färger, då kan du utforska vår Dyrberg/Kern-ringrea. Här hittar du ringar med ädelstenar och dekorationer som verkligen väcker uppmärksamhet.

Så underhåller du dina Dyrberg/Kern erbjudanderingar

Även om du köper en ring på rea , du måste se till att underhålla dem. Så de håller längre.
Tyvärr är det många som inte är uppmärksamma på att underhålla sina smycken. Detta gäller oavsett material och pris, att dina ringar och andra smycken ska underhållas.

Här kan du se hur du sköter och sköter dina Dyrberg/Kern-ringar, så att du kan njuta av dem i många år kommer. :

1. Ta hand om dina ringar
Vi rekommenderar att du tar av dig ringarna när du sover, sportar, duschar, i poolen och när du städar.
I allmänhet måste du undvika att dina ringar kommer i kontakt med någon form av kemikalier. Det är därför också en bra idé att sätta på dina smycken som det sista innan du går ut genom dörren.

2. Förvara dina ringar
Lägg dina ringar i tyg- eller plastpåsar separat när du inte har dem på dig. På så sätt slipper du att dina ringar ligger och blir repade tillsammans med andra smycken.

3. Så rengör du dina ringar själv
Många kommer att upptäcka att deras silverringar blir smutsiga och oxiderade med tiden. Detta säger inget om kvaliteten på ringen utan är en naturlig process som uppstår på grund av kroppens syra och svett. Dessutom samlar ringar även smuts från krämer och liknande.

Du kan rengöra dina ringar genom att använda:

  • En vanlig universal eller polering trasa. Om din ring har en eller flera pärlor eller stenar är det en bra idé att putsa dem varje gång efter användning. Pärlor är en naturprodukt som är extra känslig för smuts och smuts.
  • Lägg dina ringar i ljummet vatten tillsatt lite diskmedel. Låt stå i 10 minuter och rengör dem med en ren tandborste och en rengöringsduk. Obs: denna behandling får inte användas till pärlor utan helst till smycken med ädelstenar.
  • Du kan även använda en putsduk som är särskilt lämplig för silversmycken.
  • Silverpapper , kokande vatten och salt är ett annat sätt att få dina silverringar att se ut som nya igen. Häll kokande vatten i en skål med silverpapper i botten och tillsätt lite grovt salt. Lämna dina ringar där i några minuter. Obs: denna metod får inte användas om din ring har ädelstenar.